Mangová marmeláda
- tkubickova
- 10. 3.
- Minut čtení: 1
Jednoduchý recept, od naší kolegyně Renaty, ve kterém uplatníte zachráněné mango.
Suroviny:
2 kg mango
300 g cukru
2x Gelfix Otker 3 v 1

Postup:
Krok 1: Oloupané mango s cukrem rozvaříme.
Krok 2: Rozmixujeme a vmícháme Gelfix dle návodu.
Krok 3: Ihned plníme do sklenic.
Horkou mangovou kaši plníme do uzavíratelných, čistých, zavařovacích sklenic.
Krok 4: Sklenice uzavřeme víčkem a na 2-5 minut necháme dnem vzhůru.
Poté je obrátíme zpět a necháme vychladnout.
Možné varianty receptu:
Možné je do základu přidat:
2 polévkové lžíce skořice
200 g včelího medu
hrst sušených brusinek volně do sklenice před nalitím marmelády
Dobrou chuť
Velmi jednoduchý recept, kterým potěšíte nejen svoje bříško, ale i vašich blízkých. Sdílejte recept na sociálních sítích, aby se o něm dozvěděli i vaši přátelé.
Comments