top of page

Mangová marmeláda

  • tkubickova
  • 10. 3.
  • Minut čtení: 1

Jednoduchý recept, od naší kolegyně Renaty, ve kterém uplatníte zachráněné mango.


Suroviny:

  • 2 kg mango

  • 300 g cukru

  • 2x Gelfix Otker 3 v 1




Postup:


Krok 1: Oloupané mango s cukrem rozvaříme.


Krok 2: Rozmixujeme a vmícháme Gelfix dle návodu.


Krok 3: Ihned plníme do sklenic.

Horkou mangovou kaši plníme do uzavíratelných, čistých, zavařovacích sklenic.


Krok 4: Sklenice uzavřeme víčkem a na 2-5 minut necháme dnem vzhůru.

Poté je obrátíme zpět a necháme vychladnout.


Možné varianty receptu:

Možné je do základu přidat:

  • 2 polévkové lžíce skořice

  • 200 g včelího medu

  • hrst sušených brusinek volně do sklenice před nalitím marmelády


Dobrou chuť

Velmi jednoduchý recept, kterým potěšíte nejen svoje bříško, ale i vašich blízkých. Sdílejte recept na sociálních sítích, aby se o něm dozvěděli i vaši přátelé.

 
 
 

Comments


bottom of page